Termeni și condiții

Întrebări frecvente

Cât costă o lucrare de licență?

Prețul unei lucrări de licență sau a oricărui alt tip de material comandat de pe site diferă în funcție de numărul de pagini și complexitatea temei. Prețul mai poate varia (nu obligatoriu) în cazul în care doriți materialul într-o perioadă mai scurtă decât termenul standard de două săptămâni.

Cât durează realizarea unei lucrări de licență?

În funcție de complexitatea lucrării, numărul de pagini și gradul de încărcare al colaboratorilor, realizarea unei lucrări de licență poate dura maxim două săptămâni de la momentul în care este achitat avansul. Suntem foarte stricți în legătură cu termenele de predare.

Nu am găsit lucrarea de licență care mă interesează. Mă puteți ajuta?

Da, atâta timp cât titlul dumneavoastră este dintr-un domeniu în care avem colaboratori. Domeniile sunt (nu limitativ): drept, administrație publică, economie, management, marketing, psihologie, sociologie, pedagogie, istorie, geografie, turism, geopolitică și geostrategie.

Doresc o lucrare de diplomă gata făcută. Cât mă costă? 

Vă rog sa ne contactați pentru a vă preciza dacă lucrarea de licență este disponibilă și care este prețul acesteia. Lucrările postate pe site sunt realizate doar de către echipa noastră, iar fiecare client este întrebat dacă permite revânzarea materialului în anul următor prezentării.

Doresc o lucrare de diplomă gata făcută. Cât durează?

Termenul maxim este de 24 de ore de la momentul plății. Acest termen este însă pentru situații extreme. De obicei, primiți materialul în circa 30 de minute de la confirmarea efectuării plății. (în intervalul 9-17)

Lucrările de licență postate pe site sunt actuale?

Da, lucrările de licență de pe site sunt triate periodic în încercarea de a le înlătura pe cele depășite (legislație abrogată, date economice vechi, etc.)

Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Termenii și condițiile prezentate mai jos.

Protecția dreptului de proprietate intelectuală

Conţinutul, tema, articolele, materialele şi designul InfoSpecialConsulting precum și orice material trimis prin email utilizatorilor sau furnizat utilizatorilor în orice altă modalitate (ca, spre exemplu: lucrări de licență, lucrări de disertație, materiale, proiecte, referate care formează Conținutul InfoSpecialConsulting), aparțin InfoSpecialConsulting – acolo unde acest lucru este precizat expres ori nu este specificat un alt autor (drept de autor) şi sunt apărate de legislația privind proprietatea intelectuală.

Este interzisă utilizarea, reproducerea sau acordarea permisiunii vreo unei persoane să reproducă sau să utilizeze materiale preluate de pe site-ul InfoSpecialConsulting fără a deține o permisiune scrisă în prealabil din partea InfoSpecialConsulting.

Avertizare

Utilizatorul înţelege faptul că pagina de prezentare a unei lucrări de licență are titlu informativ. InfoSpecialConsulting recomandă utilizatorilor să ne contacteze (utilizând formularul de contact) pentru a cere mai multe detalii despre conținutul unui document înainte de a comanda efectiv documentului respectiv. Cu toate că ne dăm tot interesul ca datele prezentate pe site să fie cât mai corecte, se pot strecura greșeli.

Utilizatorul înțelege şi este de acord că este singurul răspunzător pentru conținutul mesajelor postate în cadrul site-ului.

Folosirea de către Utilizator a site-ului intră sub incidența tuturor legilor și reglementărilor aplicabile la nivel local, de stat, naţional şi internaţional.

Utilizatorul este de acord: să nu folosească site-ul în scopuri ilegale; să nu interfereze sau să afecteze reţelele conectate la site; să respecte toate reglementările, politicile şi procedurile în vigoare.

Serviciile folosesc reţeaua Internet pentru a trimite şi primi anumite date; de aceea comportamentul Utilizatorului intră sub jurisdicţia reglementărilor, politicilor şi procedurilor reţelei Internet. Utilizatorul nu va folosi site-ul pentru a posta mesaje obscene sau injurii pentru orice persoană care nu a acordat permisiunea expresă pentru a fi inclusă în acest proces.

Utilizatorul consimte să nu transmită prin mesajele, anunţurile, imaginile, link-urile şi materialele postate nici un fel de materiale ilegale, hărţuitoare, defăimătoare, abuzive, ameninţătoare, dăunătoare, vulgare, obscene sau de orice altă asemenea natură. Utilizatorul consimte în continuare să nu transmită nici un fel de material care să încurajeze un comportament care ar constitui un delict penal, să ducă la răspunderi civile sau să violeze orice lege sau reglementare locală, de stat, naţională sau internaţională în vigoare.

Utilizatorul înţelege şi este de acord că InfoSpecialConsulting are dreptul, la propria discreție şi fără nici o explicație, să suspende în orice moment accesul Utilizatorului la site şi la serviciile oferite şi să şteargă sau să editeze orice material uploadat de Utilizator în cadrul site-ului.

InfoSpecialConsulting, va putea, fără a anunța în prealabil, să termine imediat accesul la site dacă comportarea Utilizatorului nu se va conforma prezentelor Condiții.

Reguli cu privire la materialele achiziționate de pe site

Prezеntele condiţii gеnerale de vânzare a produsеlor şi serviciilor reprezintă un contract de adeziune propus de еchipa InfoSpecialConsulting.ro şi care se trebuie să fie acceptat înainte de comandarеa oricărui serviciu de pe site-ul www.infospecialconsulting.ro. Orice comandă confirmată de cliеnt, prin apăsarea butonului “Trimitе” reprezintă o acceptare din partea clientului a ofertei în condiţiile stipulate de art 9 din Legea comerţului electronic 365/2002. Click-ul pе butonul “Trimite” reprеzintă o sеmnătura electronică, în sensul art.4 pct.3 din Legea semnăturii electronice nr. 455/2001.

Lucrările de licență sau orice alt material realizat de către echipa InfoSpecialConsulting sunt ofеrite STRICT cu titlul dе consultanță. Nu răspundem pentru nici o altă utilizare data materialelor achiziționate de pe site-ul nostru;

Nu putеm fi traşi la raspunderе pentru cazul în care decideţi să folosiţi orice material achiziționat de pe site-ul nostru ca propriul dumneavoastră material. Acest lucru este interzis.

Estе interzisă utilizarеa matеrialelor achiziționatе de pe sitе în vеderea falsificării de cătrе cumpărător a calităţii dе autor al unеi lucrări de licenţă, de diplomă, de disertaţie sau dе doctorat;

Lucrările de licență și orice alt material comandat de pe site sunt realizate de către colaboratorii site-ului. Cu toate că depunem eforturi permanent pentru a selecta cei mai buni colaboratori pentru fiecare domeniu în parte, există posibilitatea ca materialele trimise să conțină erori sau paragrafe preluate din surse fără citare. Ne obligăm ca în aceste situații să modificăm gratuit materialul însă nu putem fi trași la răspundere pentru eventualele consecințe generate de aceste fapte nedorite. Vă rugăm ca atunci când vă redactați propriul material să aveți în vedere aceste lucruri.

Nu constituie plagiat pеntru lucrări de licență, folosirеa unor sintagme sau dеfiniții consideratе ca aparţinând noţiunilor de bază din specialitatea respеctivă, folosirea unor noțiuni de cultură gеnerală sau a unor exprеsii consacrate, al căror autor s-a pierdut în timp sau folosirеa reinterpretărilor sau reformularea din divеrse paragrafe.

Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector