Lucrari de licenta la comanda

Lucrari de licenta la comanda
Lucrari de licenta la comanda, proiecte, referate, disertații la comandă.

Realizăm lucrari de licenta la comanda

Ai nevoie de lucrari de licenta la comanda, lucrari de disertație, referate sau studii de caz?

Atunci ești unde trebuie. Spre deosebire de alte site-uri cu același specific, echipa noastră realizează lucrări de licență la comandă, pornind de la 0.

Astfel, întâi stabilim de comun acord un plan.

Acesta urmează să fie analizat de îndrumător și aprobat. Ulterior, se trece la redactarea propriu-zisă a lucrării de licență.

Sunt multe site-uri care va promit că întocmesc lucrari de licenta la comandă când de fapt vând lucrari de diploma mai vechi, care sunt postate gratuit peste tot. Aceste lucrari NU au nici o șansă să treacă de softul antiplagiat.

Lucrarile de licenta redactate de echipa noastră sunt verificate cu un astfel de soft iar raportul îl primiți odată cu materialul.

Vom încerca în această pagină să explicăm care sunt pașii pe care îi urmăm în procesul realizării de lucrari de licenta la comanda.

În primul rând trebuie ca dumneavoastră să completați formularul de comanda lucrare aflat aici: Lucrări de licență la comandă.

Vi se vor cere date de contact și o scurtă descriere a lucrarii de licenta (sau a altui tip de material dorit).

După trimiterea acestui formular, de regulă în aceeași zi, unul din colaboratorii noștri va lua legătura cu dumneavoastră, prin email sau telefon, pentru a pune la punct toate detaliile.

Ca sistem de lucru de referință (nu obligatoriu) în procesul de redactare de lucrari de licenta la comanda noi preferăm:

  • Pasul 1 – Dacă nu aveți un plan al lucrarii aprobat de îndrumătorul de licenta, vă realizăm noi unul și vă propunem o bibliografie; Dacă îl aveți –  îl respectăm și pentru plata avansului întocmim introducerea;
  • Pasul 2 – Se achita un avans de 10% din valoarea lucrării de licență;
  • Pasul 3 – La finalizarea primei jumătăți din lucrare primiți fragmente din aceasta, în proporție de minim 50%, urmând să achitați diferența de până la 50% din valoarea lucrării de diplomă (jumătate din prețul stabilit-avans); După achitare primiți în întregime prima parte;
  • Pasul 4 – La finalizarea lucrarii, primiți fragmente din cea de-a doua parte. Achitați restul de 50 % din valoarea materialului urmând să primiți întreaga lucrare de diplomă pe e-mail;
  • Pasul 5 – Se fac eventualele modificări solicitate de dumneavoastră sau de îndrumător.

Atenție! Modificările gratuite incluse se referă la conținut și nu la structură. Planul inițial trebuie prezentat îndrumătorului spre aprobare și spre sugerarea eventualelor modificări. Modificările gratuite nu includ modificări la plan (adăugarea de noi capitole, subcapitole, etc.).

Predare lucrarii de licenta pentru cei din București – se poate stabili o întâlnire.

Comanda acum o lucrare de diploma!

Putem realiza lucrari de licenta din următoarele domenii (nu numai – pentru orice titlu vă rog să ne contactați)

Vrei o lucrare de diploma originala? Comanda o lucrare acum la cele mai bune prețuri

Lucrari de licenta la comanda in cel mai scurt timp.

Lucrările de licenta intocmite de echipa noastra respecta regulile de evitare a plagiatului.